В Україні різко здешевшали курятина та яловичина

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

М'ясо курки найдоступніше для жителів країни.

Ціни на куряче м'ясо в Україні впали на 12%, а на яловичину — на 24%. Про це розповіли в ефірі "Сніданку з 1+1".

"Сьогодні курятина є найдоступнішим м’ясом для українців — 92 гривні за кілограм. Кілограм яловичини обійдеться українцям у 120 гривень", - розповіли у студії.

Нагадаємо, 29 липня повідомлялося, що за рік виробництво замороженого м'яса зросло більше, ніж на третину. Лише в червні українські підприємства виробили майже 11 тисяч тонн заморожених тушок курей та курчат.

Відео У США створили курятину, вирощену зі стовбурових клітин курки, взятих з пір’я

Дегустатори штучно створеної курятини кажуть - смакує як справжня. Виробник переконує – вона і є справжня, не з сої чи нуту як вегетаріанська. Жодних хімікатів у лабораторії теж не додавали. А єдина відмінність від фермерського м’яса – те, що обійшлося без забою птахів. 

У США створили курятину, вирощену зі стовбурових клітин курки, взятих з пір’я

Залиште свій коментар

Вибір редакції