19-річна росіянка вирішила проміняти цноту на iPhone 5

19-річна росіянка вирішила проміняти цноту на iPhone 5

Дівчина розмістила оголошення в інтернеті.

Дівчина з Ростовської області (Росія) розмістила оголошення про обмін смартфона iPhone 5s на свою цноту. Про це повідомляється на сайті дошки оголошень Avito.

Оголошення було розміщено 2 серпня в розділі для Ростовської області і Ростова-на-Дону. У картці оголошення вказано номер телефону. Оголошення опублікувала дівчина на ім'я Катерина.

Як повідомляється в оголошенні, 19-річна дівчина готова "обміняти айфон на цноту", причому це має бути iPhone 5s бажано золотого або білого кольору. Свою пропозицію дівчина доповнила своїми фото. Знайти інші копії цих зображень в інтернеті не вдалося.

TJournal спробував додзвонитися за контактним телефоном, але підтвердити актуальність оголошення не вдалося. Автовідповідач вказаного мобільного телефону повідомляє, що абонент недоступний.

Ймовірно, над дівчиною пожартували друзі. (Фото з сайту дошки оголошень Avito)
Але через кілька хвилин після оголошення дівчини з'явився інший запис з тими ж фотографіями. Автор також підписався 19-річною Катериною і тим же номером телефону, але розмістив оголошення в розділі знайомств.

Недоступність зазначеного номера телефону може свідчити про те, що над дівчиною пожартував хтось із друзів, який отримав доступ до її фотографій.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережах: vk.com/tsnhitech та facebook.com/tsnhitech

Повʼязані теми:

Наступна публікація