У мережу витекли нові фотографії Samsung Galaxy Alpha

У мережу витекли нові фотографії Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha / Фото: droid-life

Фахівці звертають увагу на схожість Galaxy Alpha й iPhone 6.

Нова порція фотографій смартфона Galaxy Alpha від Samsung стала доступна у мережі. Сам витік стався у китайському сервісі мікроблогів Weibo.

На знімках чітко видно подробиці зовнішнього вигляду гаджета, так, Galaxy Alpha отримав алюмінієвий ободок, який йде по корпусу, а також скошені грані. Ці дизайнерські рішення вельми схожі з концептами більшості експертів про зовнішній вигляд iPhone 6.

Крім того, деякі технічні особливості смартфона також можуть бути аналогічні iPhone 6. Так, розмір екрану Galaxy Alpha оцінюється в 4,7-4,8 дюйма, що збігається з розміром дисплея iPhone 6, крім того, у обох гаджетів буде сенсор відбитка пальця, а також, як очікується, датчик серцевого ритму.

З інших характеристик Galaxy Alpha стали відомі дані про оснащення гаджета 8-ядерним процесором Exynos 5433, 2 Gb оперативної і 32 Gb внутрішньої пам'яті, 13-мегапіксельною камерою, а працювати смартфон повинен під Android 4.4.4 KitKat.

Як очікувалося, компанія мала показати свій новий смартфон ще 4 серпня, але, з невідомих причин, перенесла презентацію на більш пізній термін.

Нагадаємо, що Samsung може використовувати новий металевий смартфон для троллингу Apple.

Повʼязані теми:

Наступна публікація