Американський "біохакер" вшив собі в руку чималий комп'ютер (відео)

Американський "біохакер" вшив собі в руку чималий комп'ютер (відео)

Тім Кеннон вшив собі в руку комп’ютер / Фото: The Daily Mail

Американець вважає, що цей експеримент - перший крок на шляху злиття людей з роботами.

Американець Тім Кеннон з Піттсбурга називає себе "біохакером" завдяки вшитому в руку комп'ютеру досить значних розмірів.

Пристрій, що захищений плівкою, обладнаний акумулятором, який можна заряджати за допомогою бездротової технології. Основне призначення вшитого під шкіру чіпа - збір біометричних даних власника.

За словами Кеннона, однією з проблем було імплантувати агрегат - для цього він скористався допомогою приятеля, такого ж "біохакера".

Процедура була приурочена до Міжнародної конференції з модифікація тіла (BMXnet), що проходила в жовтні в Ессені (Німеччина).

Імплантований комп'ютер отримав назву Circadia 1.0, він може підключатися до будь-якого Android-девайса для передачі даних.

Однак на часі це лише показники температури носія. Крім того, є підсвічування для татуювання, під яким розташований Circadia.

Як повідомляє Motherboard, розробкою пристрою займалася компанія Тіма Кеннона Grindhouse Wetware. В майбутньому модель зможе фіксувати пульс власника і стане меншою.

Зазначимо, "біохакер" упевнений, що все це не пусті експерименти, а важливі кроки на шляху злиття людей з роботами.

Як повідомлялося раніше, створено технологію, що змінює сюжет кіно при поворотах планшета. Нова розробка не тільки перетворює всі сцени цих фільмів в тривимірні, звук теж буде варіюватися залежно від того, як повернути планшет.

Повʼязані теми:

Наступна публікація