Facebook заборонив користувачам "приховувати" свої сторінки

Подивитися профіль іншої людини тепер не зможуть тільки користувачі з "чорного списку".

Заблокувати можливість перегляду сторінки можна лише для користувачів з "чорного списку"

Заблокувати можливість перегляду сторінки можна лише для користувачів з "чорного списку" / © mashable.com

 Соціальна мережа Facebook скасувала опцію, що надавала користувачам можливість приховувати свій профіль у пошуковику.

Відтепер при введенні у пошуковій системі ім'я та прізвища користувача будь-хто зможе побачити "Хроніку" іншої людини – головну фотографію, список інтересів, тощо. 

Недоступним перегляд  інформації залишиться лише для заблокованих користувачів – для цього необхідно додати профіль тої чи іншої людини у "чорний список".

У Facebook кажуть, що нововведення дозволить поліпшити безпеку користувачів, адже попередні налаштування лише "надавали помилкове відчуття безпеки".

Компанія  нагадала користувачам, що найкращий спосіб контролювати доступ до своєї інформації - вибирати в налаштуваннях приватності тільки друзів або тих людей , хто може дивитися закачані файли, відео та оновлення "Хроніки". Крім того, при додаванні нових фото у профіль, не варто забувати про те, з ким ви збираєтеся ділитися файлом, аби уникнути його публічної появи. 

Нагадаємо, раніше Facebook нарешті дозволив своїм користувачам редагувати пости. 

Коментарі
Сортувати:

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie