В іграшці Call of Duty: Ghosts з'явиться режим з інопланетянами (відео)

В іграшці Call of Duty: Ghosts з'явиться режим з інопланетянами (відео)

Call of Duty: Ghosts / Фото: callofdutyghosts.ru

Вихід іграшки відбудеться 5 листопада.

В шутері Call of Duty: Ghosts з'явиться режим з інопланетянами. Дебютний трейлер режиму, який отримав назву Extinction, вийшов на офіційному каналі гри.

Згідно з описом, Extinction буде кооперативним режимом, який розрахований на 1-4 гравців. Героям доведеться битися з інопланетними силами, захищати бази і займатися пошуком ресурсів. Режим Extinction буде доступний у грі одразу після її релізу.

Вихід Call of Duty: Ghosts відбудеться 5 листопада. В цей день гра вийде на PC, Xbox 360, PS3 і Wii U. Пізніше гра стане доступна і на консолях нового покоління Xbox One та PS4. Реліз на цих платформах відбудеться у другій половині листопада.

Зазначимо, Ghosts не є продовженням якихось вже існуючих в серії Call of Duty ліній, а має оригінальний сюжет.

Дія гри буде розгортатися на території Північної Америки через кілька десятиліть після того, як країна опинилася під масовою атакою ззовні, а потім туди вторглися загарбники.

Героями гри стануть колишні американські військові, які почнуть партизанську війну на території країни.

Нагадаємо, нещодавно ТСН Hi-tech проводив відеозустріч із творцями ігор "S.T.A.L.K.E.R." та "Козаки".  Керівники "Vostok Games" Олег Яворський та Руслан Діденко розповіли про свій новий ігровий проект "Survarium".

Повʼязані теми:

Наступна публікація