ГПУ взялася за Льовочкіну через коханку Януковича

ГПУ взялася за Льовочкіну через коханку Януковича

ГПУ відкрила справу на Юлію Льовочкіну через її колишню помічницю Полєжай / Фото: Українська правда

Слідчі відкрили стосовно дій нардепа кримінальне провадження.

Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження стосовно дій народного депутата "Опозиційного блоку" Юлії Льовочкіної та екс-депутатів-регіоналів Андрія Кравця та Юлії Ковалевської. 

Про це йдеться у відповіді ГПУ на запит нардепа Сергія Лещенка, оприлюдненому в його блозі на "Українській правді".

Зокрема, слідчі розглядають використання службових повноважень для зарахування помічниками депутатів-регіоналів коханки Януковича Любові Полєжай та її рідної сестри Надії Марінцевої. 

"Як всім стало відомо після втечі Януковича, господинею Межигір'я була аж ніяк не його законна дружина, а така собі Любов Полєжай – колишня офіціантка Кабінету міністрів, яка обслуговувала Януковича за часів його роботи прем'єр-міністром", - пише Лещенко.

За його даними,  перебуваючи в штаті Верховної Ради як помічники депутатів Юлії Льовочкіної, Андрія Кравця та Юлії Ковалевської, коханка Януковича та її сестра не виконували жодних повноважень як помічники депутатів.

ГПУ відкрила кримінальне провадження / Фото: Українська правда

"А цим трьом депутатам, які взяли на посади штатних помічників цих "фіктивних" працівниць та надали їм державне забезпечення, інкримінують злочини за статтею 191 "розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем", - наголосив Лещенко.

Раніше повідомлялося, що коханка Януковича Полєжай продовжує відмивати гроші в Україні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація