Луценка розмістили в окремій палаті урологічного відділення

Луценка розмістили в окремій палаті урологічного відділення

Луценка госпіталізували в гастроентерологічне відділення

Хоча екс-міністр госпіталізований в гастроентерологічне відділення.

У Чернігові екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який відбуває покарання в Менській виправній колонії № 91, проходить обстеження в обласній лікарні.

Як повідомили УНІАН в Управлінні Державної пенітенціарної служби в області, Луценко погодився на запропоноване медичне обстеження і був вчора ввечері госпіталізований до Чернігівської обласної лікарні.

За інформацією джерела в обласній лікарні, екс-міністр госпіталізований в гастроентерологічне відділення, хоча знаходиться в окремій палаті під охороною на першому поверсі в урологічному відділенні.

Про стан здоров'я Луценка та обсязі запланованих обстежень поки не повідомляють ні в обласному управлінні Державної пенітенціарної служби, ні в обласній лікарні. Також не уточнюється, скільки часу ув'язнений буде перебувати в лікарні.

Нагадаємо, вчора Луценко погодився на пропозицію лікарів щодо госпіталізації для проходження медичного обстеження, про що подав відповідну письмову згоду.

28 листопада Луценко написав заяву на ім'я начальника Менської колонії, в якій зазначив, що у виправному закладі його свідомо доводять до інвалідності. Луценко зазначив, що після проведення 8 листопада чергової медичної комісії він не отримав ні однієї таблетки з прописаних фахівцями МОЗ медпрепаратів.

9 листопада дружина екс-міністра Ірина Луценко заявила, що в її чоловіка виявили серцеві захворювання, додавши, що лікарі неодноразово підтверджували, що він хворіє портальною гіпертензією, цирозом печінки, варикозом вен стравоходу, відкритою виразкою шлунка та гепатитом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація