Надію Савченко можуть обміняти в кінці травня – адвокат

Надію Савченко можуть обміняти в кінці травня – адвокат

Фото: Reuters

Якщо обмін не відбудеться, то у адвокатів є план "Б".

Засуджену в Росії українську льотчицю та народного депутата Надію Савченко можуть обміняти в кінці травня-початку червня.

Про це під час "Діалогів" у бібліотеці Маяковського у Санкт-Петербурзі заявив адвокат льотчиці Ілля Новіков, передає Росбалт.

"Є ймовірність, що це відбудеться в кінці травня — початку червня. Я оптиміст, я вірю, що так і буде. Але якщо так не буде, то у нас є "План Б", про який поки рано говорити. Ми поки що чекаємо конкретних обумовлених термінів, і якщо в ці терміни нічого не станеться, то ми йдемо на другу серію", — розповів він.

Нагадаємо, що засуджена у Росії до 22 років колонії українка Надія Савченко розглядається як єдиний варіант обміну на затриманих російських спецпризначенців Алєксандра Алєксандрова і Євгєнія Єрофєєва.

Зазначимо, що російські військові Олександр Александров і Євген Єрофеєв визнані винними у вчиненні низки кримінальних злочинів на території України. Їх  засуджено до 14 років із конфіскацією майна. Також зауважимо, що під час телефонної розмови Петро Порошенко закликав Володмира Путіна звільнити Савченко. 

До кінця літа Савченко може повернутися до дому

До кінця літа Савченко може повернутися до дому

Повʼязані теми:

Наступна публікація