Свободівці під Києвом "відбивають" автобуси з активістами

Свободівці під Києвом "відбивають" автобуси з активістами

Олександр Аронець розповів, як свободівці "відбивали" автобуси під Києвом

Депутати від "Свободи" тимчасово перекрили Житомирську трасу. 

Представники та активісти ВО "Свобода" під Києвом влаштували "розбірки" із Державтоінспекцією через затримку пасажирських автобусів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-секретар партії Олександр Аронець.

"В 11.35 на в'їзді в Київ даішники перекрили шлагбаумом проїзд, зупиняють всі пасажирські автобуси незалежно від того, чи це рейсовий, чи ні. У водіїв позабирали права, таким чином ніхто нікуди не зміг їхати. Після того, як даішники зупинили автобус з депутатами свободівцями з Хмельницької області, свободівці перекрили Житомирську трасу. ДАІ були змушені відпустити всі автобуси. Але як тільки ті поїхали, все знову продовжилось. Зараз на місце події приїхали нардепи Андрій Мохник та Юрій Сиротюк, щоб ДАІ пропустили автобуси. Також туди ж під'їхав автобус з Беркутом", - повідомив він.

Читайте також: У Києві вже готуються до мітингу опозиції: до парку Шевченка стягують "Беркут"

Пізніше Аронець розповів, яку причину для затримки транспорту депутатам назвали даішники. За його словами, інспектори розповідають то про розчистку снігу, то про футбольний матч. 

"Депутати Андрій Мохник та Юрій Сиротюк відбили ще один автобус. Коли вони запитали причину затримки, тоді даішники сказали, що в Києві проводиться операція "актив", проте жодних документів чи наказів не змогли показати. Тоді до депутатів підійшов начальник полку ДАІ полковник Валерій Камишний, який сказав, що не пропускають автобуси через те, що в Києві прибирають сніг, на що всі почали гучно сміятись. Тоді він придумав, що через те, що сьогодні футбол, тому в центр автобуси не пропускають, тому зупиняють, щоб повідомити, куди їхати. Під тиском депутатів він таки сказав, що треба їхати на м. Житомирська і відпустив автобус", - написав Аронець.

Нагадаємо, сьогодні о 14.00 в парку Шевченка має відбутися акція опозиції "Вставай, Україно!". За неперевіреними даними, на мітингу може бути присутній звільнений сьогодні Юрій Луценко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація