Тимошенко вимагає телефон і жінок у палату

Тимошенко вимагає телефон і жінок у палату

Тимошенко хоче вільно користуватися телефоном / Фото: izrus.co.il

Юлія Тимошенко оприлюднила свої вимоги

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка 8 січня оголосила "акцію громадянської непокори" і відмовляється повертатися в палату, висунула три основні вимоги щодо її перебування у харківській лікарні.

Тимошенко вимагає прибрати незаконне відеоспостереження; усунути чоловіків від спостереження за моніторами і від перебування в її палаті; надати їй можливість вільно користуватися телефоном.

Висунуті Тимошенко умови озвучив народний депутат від "Батькивщини" Сергій Пашинський після візиту в ЦКЛ №5.

Він повідомив, що групі опозиційних депутатів вдалося зустрітися з керівником Качанівської колонії. За словами Пашинського, у них склалося враження, що керівництво колонії реагує на вимоги Тимошенко. Він додав, що політики не бачилися з самою Тимошенко, оскільки "не ставили перед собою такої мети".

Народний депутат Арсен Аваков, у свою чергу, повідомив, що прокурор Харківської області Геннадій Тюрін пообіцяв розглянути вимоги Тимошенко в межах своєї компетенції і найближчим часом дати на них офіційну відповідь.

Раніше повідомлялося, що ДПтС розповсюдила повідомлення, в якому запевнила, що в питаннях умов утримання Тимошенко чітко дотримується вимог і норм українського та міжнародного законодавства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація