У Кулиняка знайшли маєток під Києвом, міністр все заперечує

У Кулиняка знайшли маєток під Києвом, міністр все заперечує

Знайшли журналісти в декларації про доходи міністра й "зайвий" мільйон / Фото: УНІАН

У міністра культури задекларована лише квартира.

Навколо міністра туризму та культури Михайла Кулиняка знову скандал. Чиновник володіє розкішною нерухомістю, про що забув повідомити у своїй декларації, йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Журналісти знайшли заміський маєток міністра в елітному котеджному містечку Авгур, що на 31 кілометрі обухівської траси. Цю інформацію підтвердили місцеві жителі, одноголосно вказавши на один і той самий будинок.

Сам же міністр відхрещується від того, що має під Києвом садибу. Відповідно ж до його декларації він володіє лише земельною ділянкою у 10 соток та квартирою площею 151 кв. м.

Знайшли журналісти в декларації про доходи й "зайвий" мільйон. Згідно з даними, минулого року чиновник заробив 1 млн 365 тисяч гривень, однак із цих грошей заробітна плата становить лише 179 тисяч, ще 6109 гривень – матеріальна допомога. За словами Кулиняка, решта грошей у нього від продажу квартири.

Нагадаємо, нещодавно навколо Михайла Кулиняка здійнявся скандал. Колишня модель Playboy Влада Прокаєва заявила, що за своє призначення на посаду заступниці директора музею "Києво-Печерська лавра" вона заплатила 50 тисяч доларів міністру культури.

Декларація Кулиняка викликала чимало запитань

Декларація Кулиняка викликала чимало запитань

Повʼязані теми:

Наступна публікація