Жданова викликали на допит в ГПУ у "справі Майдану"

Жданова викликали на допит в ГПУ у "справі Майдану"

Фото: УНІАН

Разом із ним виклики отримали Порошенко, Турчинов та Яценюк.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов отримав виклик до Генеральної прокуратури України на допит, про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Як і Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов та Петро Порошенко - також отримав виклик до Генеральної прокуратури України. Завтра йду на допит, як свідок у справі розслідування кривавих злочинів режиму Януковича проти Майдану. Слідством встановлено, що мені може бути відома інформація щодо тих подій, яка має важливе значення у розслідуванні цієї справи та з'ясуванні істини", - заявив він.

Він додав, що як один з комендантів Майдану, він ввважає своїм моральним і громадянським обов'язком надати слідчим максимально відому йому інформацію щодо тих подій.

Політики у вигнанні: як у Москві проживають Янукович та його товариші-утікачі

Політики у вигнанні: як у Москві проживають Янукович та його товариші-утікачі

Жданов сподівається, що його свідчення разом із свідченнями інших активних учасників Майдану, допоможуть слідству знайти та притягти до відповідальності всіх винних у злочинах проти майданівців та Героїв Небесної сотні.

Нагадаємо, Порошенко не прийшов на допит в ГПУ. Президент нібито домовився зі слідчим перенести допит на інший день. Дата допиту не повідомляється.

Повʼязані теми:

Наступна публікація