Екс-прем’єр Британії Девід Камерон планує повернутися в політику та очолити МЗС – ЗМІ

Екс-прем’єр Британії Девід Камерон планує повернутися в політику та очолити МЗС – ЗМІ

Фото: Reuters

Йому стало "до дідька сумно".

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Девід Камерон планує повернутися у британську політику та очолити Міністерство закордонних справ.

Про це він неодноразово розповідав своїм близьким друзям, передає The Sun.

За словами одного з них, екс-прем’єр заявив, що йому стало "до дідька сумно" через два роки після того, як він покинув цю посаду.

"Девід присвячує себе державній службі і часто говорив, що він не виключив би повернення публічної посади в один прекрасний день всередині країни або на міжнародному рівні", - розповіло джерело видання.

Камерон планує повернутися до уряду після обрання нового лідера Консервативної партії, який змінить Терезу Мей на посаді прем’єр-міністра країни.

Нагадаємо, 23 червня 2016 року у Великій Британії провели референдум щодо членства в ЄС. За вихід держави проголосували 51,9% виборців, тоді як за те, щоб залишитися у складі ЄС проголосували 48,1%. На наступний день прем’єр-міністр країни Девід Камерон заявив, що йде у відставку. Він пояснив, що підтримував пропозицію залишитися у складі Європейського союзу. Через кілька місяців, у вересні він також і склав мандат депутата парламенту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація