Головний мишолов прем'єра Британії святкує ювілей на посаді

Головний мишолов прем'єра Британії святкує ювілей на посаді

Сьогодні виповнюється десять років відданого служіння кота Ларрі на посаді головного мишолова Офісу прем'єр-міністра Великої Британії.

У Лондоні на Даунінг стріт, 10 вусань не лише ловить гризунів. З-поміж його обов'язків -  вітати гостей, стежити за охороною та перевіряти стан антикварних меблів.

Більш детально — у матеріалі ТСН.Ранок.

 На таку роботу кіт Ларрі потрапив із притулку ще за прем'єра Девіда Кемерона. Тоді коту було лише чотири. Потім він працював пліч-о-пліч із Терезою Мей. Тепер співпрацює із чинним главою британського уряду Борисом Джонсоном. Щоправда, той поселив у резиденції поруч із котом свого пса Ділана. Ларрі неодноразово ставав зіркою соцмереж, зокрема і через бійки зі своїм колегою з Міністерства закордонних справ — Палмером.

Новини світу: головний мишолов прем'єра Британії відзначає ювілей на посаді

Новини світу: головний мишолов прем'єра Британії відзначає ювілей на посаді

Нагадаємо, що адвокат зі США з'явився на онлайн-засідання суду з маскою милого кошеняти. Американський 69-річний адвокат Род Понтон під час судового засідання в Zoom випадково активував маску пухнастого кошенятка і не зміг її вимкнути. Його слова "я тут, я не кіт" вже стали мемом і розлетілися Мережею.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Наступна публікація