У Казахстані через прорив труби опалення в зоопарку від окропу загинули усі тварини

У Казахстані через прорив труби опалення в зоопарку від окропу загинули усі тварини

Фото: pixabay.com

Серед загиблих тварин було багато екзотичних видів.

У місті Павлодар, що в Казахстані, серед ночі від прориву труби опалення загинули всі жителі одного з контактних зоопарків, а це майже 50 тварин, повідомляє місцевий сайт Рavon.kz.

За словами господині зоопарку, вона неодноразово попереджала орендодавця щодо аварійного стану труб, але той нехтував усіма її насторогами. Результатом цієї недбалості стало те, що від гарячої пари та високої температури води тварини майже зварилися живцем.

"Ми в цій будівлі лише місяць і вже три рази були прориви. Але всі вони траплялися вдень. Сантехніки, які приходили та ставили латки, говорили, що труби не придатні для опалення, оскільки такі зазвичай використовуються для тимчасового дачного водопроводу," - каже жінка.

Та додала, що співробітники поліції, які прибули на місце події, зробили декілька знімків та пішли. Після чого вже жінка звернулася за юридичними послугами до адвоката. Той пояснив їй, що масова загибель тварин внаслідок недбалості є карною справою. Однак заяву щодо порушення кримінальної справи у поліції приймати поки що відмовилися.

Жінка каже, що усі тіла тварин зберігатиме у холодному приміщенні, аби потім можна було зробити розтин для експертизи. Та дуже сумує за своїми підопічними, оскільки усі вони були їй як рідні діти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація