Бойовики обстріляли ТЕС у Щасті, двоє військових загинули

Бойовики обстріляли ТЕС у Щасті, двоє військових загинули

Бойовики обстріляли ТЕС у Щасті

Унаслідок обстрілу розбита центральна прохідна теплоелектростанції та перебитий теплоколектор.

В Щасті Луганської області у другій половині дня в суботу, 31 січня, з боку Веселої Гори бойовики обстріляли з "Града" територію теплоелектростанції.

Про це повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

За даними прес-служби, внаслідок обстрілу розбита центральна прохідна, від осколкових поранень загинули двоє військовослужбовців, ще один поранений.

"Унаслідок вечірніх і нічних обстрілів – нові влучення в ТЕС, пошкоджене приміщення дирекції станції, перебитий теплоколектор. Місто, в якому тільки увечері відновили тепло після попередніх обстрілів, знову залишилося без центрального опалення. Крім того, є пряме влучення реактивного снаряду в під'їзд багатоповерхівки. Інформації про постраждалих немає. Технічні будови ТЕС не пошкоджені, електроенергія в Щасті (за винятком вулиць, де перебиті дроти) та в інших населених пунктах на контрольованій Україною території є", - повідомляє прес-служба Москаля.

Також, за даними голови ОДА, у Станиці Луганській та Макарові бойовики з артилерії зруйнували близько 15 житлових будинків (деякі – вже по другому чи третьому разу). "Поранені троє військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що кілька снарядів залетіли на кладовище на околиці Станиці Луганської, пошкоджені близько десятка могил. "Ні світла, ні води, ні центрального опалення в райцентрі немає, і відновити їх найближчим часом неможливо", - повідомили у Луганській ОДА.

Як повідомлялося раніше, цієї ночі бойовики обстрілювали сили АТО з "Градів", артилерії та мінометів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація