Через негоду рух транспорту обмежили ще у двох областях України

Через негоду рух транспорту обмежили ще у двох областях України

Фото: facebook.com/ДСНС

Рятувальники пояснили, що обмежують рух для недопущення утворення заторів та ДТП.

У Вінницькій та Хмельницькій областях через несприятливі погодні умови перекрили рух транспорту.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

"Вінницька область: 8 січня обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення", - йдеться у повідомленні.

До того ж "Укравтодор" наголосив на своїй сторінці у Facebook, що через негоду ситуація із забезпеченням проїзду автошляхами Хмельниччини є складною, тому, щоб не допустити утворення заторів, аварійних ситуацій та ДТП, в області було введено обмеження руху.

"Обмеження руху великовагових транспортних засобів на 5 територіальних дорогах по всій їхній протяжності: Т-06-12 Новоград-Волинський-Полонне-Старокостянтинів; Т-23-06 Шепетівка-Старокостянтинів; Т-23-14 Теофіполь-Красилів-(Житомир-Чернівці) (обмеження лише на ділянці Теофіполь-Красилів); Т-20-12 Ланівці-Лисогірка-Теофіполь та Т-23-02 Чернелівка-Городок-Смотрич", - заявили у відомстві.

Зазначимо, раніше обмеження руху транспорту вводили в низці інших областей. Станом на 15 годину у Дніпропетровській області обмежено рух лише на ділянці дороги М-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя для вантажного та пасажирського транспорту; у Кіровоградській області обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення; на Одещині також обмежено рух для всього транспорту на всіх автодорогах, крім траси Київ-Одесса, де обмежено рух тільки великогабаритних транспортних засобів. Також обмежено рух для вантажних, великовагових, великогабаритних та пасажирського транспорту на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення на Черкащині.

Водночас у Херсонській та Миколаївській областях обмеження руху було знято.

Всі подробиці щодо ускладнення погодних умов в Україні дізнавайтесь у текстовому онлайні: В Україні вирує зимова негода

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація