Девід Лінч підтримав проект "Переможці" та дав ексклюзивне інтерв’ю Соломії Вітвіцькій для ТСН

Фонд Девіда Лінча має плани співпраці з фондом "Ти не один".

У четвер, 16 листопада, неперевершений Девід Лінч удруге завітав до Києва, цього разу – щоб відкрити офіційне представництво всесвітнього благодійного фонду David Lynch Foundation. Найголовніша мета фонду – показати, наскільки корисною може бути трансцендентальна медитація і як вона може змінювати життя людей на краще. Сам режисер практикує її вже сорок чотири роки. Це потужна практика для психологічної реабілітації у важких стресах, вона може бути корисною для ветеранів, для їхніх родин та для всіх, хто пережив тяжкі життєві потрясіння. Команда Фонду та партнери вибрали ТСН та проект "Переможці" для співпраці й почали переговори з фондом "Ти не один" на майбутнє.

Легендарний режисер Девід Лінч розповів про шлях до щастя під час вишуканої вечері

Легендарний режисер Девід Лінч розповів про шлях до щастя під час вишуканої вечері

Ведуча ТСН, кураторка проекту  "Переможці" Соломія Вітвіцька зустрілася з паном Лінчем для розмови у перші години його перебування в Києві. Вона презентувала знаменитому режисерові другий благодійний випуск журналу "VIVA! Переможці" англійською мовою, випущений спільно з VIVA! (головна редакторка – Іванна Слабошпицька).

Соломія прийшла до Девіда разом з ветеранами АТО – учасниками проекту “Переможці”: кадровим офіцером Володимиром Вишневським та уповноваженим Президента України з питань реабілітації учасників антитерористичної операції Вадимом Свириденком. Наші "Переможці" потиснули руку легендарного творця і поцікавилися його думкою про наші біди. Відповідь режисера підтвердила його мистецьку натуру: Україну він порівняв із деревом, яке має розгледіти всі негаразди у корінні.

Лінч висловив захоплення ветеранами війни на Донбасі: "Ви кращі чоловіки, аніж я. Хлопці, ви найкращі. Я захоплююся вами", – прокоментував свою зустріч з "Переможцями" пан Девід.  Українські Переможці – це герої з необмежними можливостями, які втратили частини тіла у бойових діях на сході, але не втратили сили духу і тренують тіло, які гідно пройшли через випробування, надихають інших не здаватися, ставлять перед собою велику мету у мирному житті. Зокрема, Вадим Свириденко втратив чотири кінцівки, але живе повноцінним активним громадським життям, займається спортом, бігає, нещодавно вдруге пробіг 10 кілометрів у рамках Марафону морської піхоти у Вашингтоні.

З Девідом Лінчем також познайомилася очільниця фонду "Ти не один" Власта Шовковська, яка була запрошеною гостею на благодійному гала-вечорі  в готелі Fairmont наступного дня. З благодійних зборів на фонд Девіда Лінча буде передано внесок на проект "Переможці", щоб, зокрема, допомогти у придбанні спортивного протеза для львів’янина Володимира Вишневського.

Подробиці дивіться в ексклюзивному інтерв’ю Соломії Вітвіцької з Девідом Лінчем.

Девід Лінч виказав захоплення ветеранам війни на Донбасі

Девід Лінч виказав захоплення ветеранам війни на Донбасі

На закритому вечорі з нагоди відкриття благодійного фонду Девіда Лінча Власта Шовковська та Ольга Дьякова (СЕО Фонду Девіда Лінча) домовилися про співпрацю.

"Фонд Девіда Лінча веде соціальну роботу як для дітей, так і для дорослих, зокрема, багато уваги приділяє ветеранам війни, допомагає у подоланні посттравматичного синдрому. Тому нам є про що говорити. У фондів є спільна місія. Це буде перший фонд, з яким ми підпишемо меморандум про співпрацю", – ділиться новинами директорка благодійного фонду "Ти не один" Власта Шовковська

Фонд Лінча та його партнери передадуть внесок на придбання спортивного протеза герою АТО Володимиру Вишневському зі Львова. Сума уточнюється.

У серпні 2014 року Володимир вирушив у зону АТО у складі 80-ї аеромобільної бригади. У жовтні, обороняючи крайній блокпост у Луганській області, Володимир ухвалив рішення вивести своїх бійців, щоб не зазнати втрат, при цьому був тяжко поранений: після вибуху гранати втратив ногу. Нині продовжує службу, передає свій досвід курсантам, викладаючи в Академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного. Виховує шестирічну донечку.  Володимир потребує спортивного протеза для тренування та повноцінного життя.

Ви також можете допомогти діяльності Фонду в розвитку проекту "Переможці" та зробити переказ для Володимира Вишневського 

Благодійний фонд 1+1 медіа "Ти не один"

Проект "Переможці"            

Код ЕДРПОУ 41565550

р/р 26004020040834 (грн), (eur), (usd), в АБ "Південний"

МФО 328209

Призначення платежу: Благодійний внесок (обов’язково вказувати)

За музичну частину благодійного вечора відповідала родина Шурових: Дмитро, Ольга та Лев, які виконали теми з серіалу "Твін Пікс"; та віртуоз-оркестр  Kiev Tango project.

Наступна публікація