Диво кровоточення ікони у Суботові назвали поганим знаком

Диво кровоточення ікони у Суботові назвали поганим знаком

Ікона кровоточила лише раз, / Фото: Радіо Свобода

Диво пов'язали із агресією РФ

У Суботові у храмі, який збудував сам Богдан Хмельницький, закровоточила ікона Христа Спасителя. Кровоточити ікона почала під час богослужінь у поминальні дні після Великодня. Священики у цьому одразу побачили поганий знак.

Як йдеться у сюжеті ТСН.19:30, ікона Христа Спасителя нині стоїть посеред храму. Хоча ще кілька тижнів тому висіла там, де люди навіть підійти до неї не могли. Кров'яний потік на іконі отець Володимир бачить уперше.

"Наскільки я знаю, що за все існування церкви  такого не було - ані мироточень, ані кровоточень тим більш", - каже настоятель храму отець Володимир.

Це диво, кажуть священики. Тим більше, що ікона - звичайна фотографія, яку два роки тому купили у церковній крамниці.  На ній зображено Ісуса, коли на нього наділи терновий вінок.

Митрополит Черкаський і Чигиринський Іоанн називає це диво поганим знаком.

"Чудо страшне, бо кров, а кров пов'язана із стражданнями. Багато зараз експертів  та аналітиків говорить, що дуже вірогідна  пряма агресія Росії, а на мою думку Бог нам підтверджує це, щоб ми знали та готувалися, але не сумнівалися, що він із нами  і він визволить нас  із руки нападника –агресора", - каже  митрополит Черкаський і  Чигиринський  Іоанн УПЦКП.

Ікона кровоточила лише раз, але у церкві сподіваються, що вона заплаче ще.

Нагадаємо, Філарет попередив про загрозу Третьої світової війни через дії Росії.

В храмі, який збудував сам Богдан Хмельницький, закровоточила ікона Христа Спасителя

В храмі, який збудував сам Богдан Хмельницький, закровоточила ікона Христа Спасителя

Повʼязані теми:

Наступна публікація