Кривава ДТП у Кривому Розі: водія Mazda перевели до слідчого ізолятора

Кривава ДТП у Кривому Розі: водія Mazda перевели до слідчого ізолятора

Фото: УНІАН

Чоловік перебуває у медсанчастині СІЗО.

Водія, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП у Кривому Розі, внаслідок якої загинули 11 осіб, перевели до слідчого ізолятора.

Про це з посиланням на прес-службу прокуратури Дніпропетровської області пише УНІАН.

"За дозволом лікарів вчора, 2 травня, ввечері підозрюваний був переданий до Криворізького слідчого ізолятора, а саме в медсанчастину Криворізького слідчого ізолятора, де він зараз перебуває", - пояснили у відомстві.

Нагадаємо, вранці 17 квітня у Кривому Розі сталася ДТП. Уранці на перехресті у центрі міста легковик врізався у маршрутку, а її відкинуло на зустрічну смугу - в автобус. На місці ДТП загинули восьмеро людей, ще троє померли у лікарні.

Кількість загиблих у моторошній аварії в Кривому Розі зросла до одинадцяти

Кількість загиблих у моторошній аварії в Кривому Розі зросла до одинадцяти

Водія автомобіля Маzdа 20 квітня рішенням суду взято під варту без права внесення застави. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами). Автоперевізник, чия маршрутка потрапила у ДТП, може позбутися ліцензії. Цього вимагатимуть правоохоронці. Водію "Мазди", що спричинив аварію, загрожує до 10 років за ґратами.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація