На Одещині 19-річна дівчина випала з вікна сьомого поверху

На Одещині 19-річна дівчина випала з вікна сьомого поверху

Фото: Інформатор

Постраждала в дуже тяжкому стані перебуває в реанімації лікарні Чорноморська.

Поліція Одеської області взялася за розслідування обставин падіння 19-річної дівчини з 7-го поверху житлового будинку на вулиці ім. Віталія Шума в місті Чорноморськ. Про цей інцидент повідомляє УНІАН.

За наявною інформацією, потерпіла отримала численні травми та знаходиться в районній лікарні. Її стан медики оцінюють, як дуже важкий. Мати потерпілої Тетяна Швець у соцмережах закликала надати допомогу, зокрема, донорською кров’ю. "У мене сьогодні сталася біда, сьогодні моя донечка Настя Швець викинулася з 7 поверху. Терміново потрібна кров – третя позитивна. Дочка перебуває зараз в іллічівській лікарні, лежить у реанімації", - розповіла жінка.

Стан постраждалої не дозволяє її транспортувати до обласного центру. Водночас в Одесі на станції переливання крові можна здавати кров для Анастасії. Про обставини падіння дівчини з висоти наразі інформації немає. Поліція вирішує питання щодо відкриття кримінального провадження, однак чи буде ця справа кваліфікована, як спроба самогубства – невідомо.

Народилася в сорочці: росіянка після падіння з 9 поверху встала і пішла

Народилася в сорочці: росіянка після падіння з 9 поверху встала і пішла

Повʼязані теми:

Наступна публікація