На Сумщині міжміська маршрутка вилетіла з дороги та перекинулася

На Сумщині міжміська маршрутка вилетіла з дороги та перекинулася

Із важкими травмами госпіталізовані двоє пасажирів.

Восьмеро людей постраждали в аварії на Сумщині. Біля села Комишанка Недригайлівського району перекинулася рейсова маршрутка, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Мікроавтобус Ромни-Суми раптово виїхав на зустрічну смугу руху, з'їхав у кювет і перекинувся. За словами водія, в салоні перебували десятеро пасажирів, усіх їх госпіталізували. Двох найважчих із травмами голови доправили до Сумської обласної лікарні. Це пенсіонерка та 10-річний хлопчик, який їхав у маршрутці без супроводу дорослих.

На Сумщині рейсова маршрутка перевернулась у кюветі, є постраждалі

На Сумщині рейсова маршрутка перевернулась у кюветі, є постраждалі

Причини аварії наразі з'ясовує поліція. "Серед версій, що зараз розглядаються, технічна несправність автомобіля – а саме, під час руху у автомобілі була зламана передня ліва ресора. А також порушення правил дорожнього руху самим водієм. Наразі це з'ясовує слідчо-оперативна група, яка працює на місці події", - розповіла речник ГУНП в Сумській області Ельвіра Біганова.

Раніше у Тростянецькому районі Сумської області позашляховик в'їхав під вантажівку. Машина спершу зіштовхнулася з легковиком, і вже після цього її відкинуло під зустрічний великогабаритний транспорт. У позашляховику їхали 41-річний чоловік та двоє його синів 7 та 9 років – усі жителі Харкова. Батько віз дітей на канікули до бабусі. Потерпілих із авто діставали рятувальники, на трьох каретах швидкої допомоги їх доправили до лікарні. У всіх серйозні травми, одна дитина у вкрай тяжкому стані – у хлопчика політравма живота, відкрита черепно-мозкова травма, він у комі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація