На Закарпатті стався землетрус

На Закарпатті стався землетрус

Поштовхи зафіксували о 03:15

На Закарпатті у районі селища Велика Добронь в ніч проти 27 лютого трапився землетрус магнітудою 3,3 на глибині 2 км. 

Про це інформує Головний центр спеціального контролю.

Зазначається, що землетрус не становить загрози для населення. Утім, належить до сильно відчутних. Зокрема, поштовхи були відчутні всередині будівлі багатьма людьми.

"Коливання подібні зі струсом, утвореним тяжко навантаженим автомобілем. Тремтіння вікон, дверей, посуду. Скрипіння підлоги і стін. Починається дрижання меблів. Предмети, які висять, легко розхитуються; рідина у відкритих ринках злегка коливається. У автомобілях, які стоять на місці, поштовх помітний", - йдеться у повідомленні.

Останній землетрус, який відчувався більш, ніж у 15 населених пунктах Закарпаття зареєстрували у району м. Іршава, 03 січня 2023 року з магнітудою 3,8 на глибині 6 км.

Землетруси у Туреччині та Сирії

Кількість жертв землетрусів у Туреччині та Сирії станом на 25 лютого перевищила 50 тис., рятувальники продовжують роботу.

У Туреччині заарештували 184 спеціалста, яких підозрюють у причетності до руйнування будівель під час землетрусів, які трапилися на початку лютого.

У суботу, 25 лютого, в провінції Ніде, що у центральній частині Туреччини, стався сильний землетрус. Його магнітуда 5,3 бали.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація