Наймасштабніший житловий комплекс Ірпеня вітає нових мешканців  Новини компаній

Наймасштабніший житловий комплекс Ірпеня вітає нових мешканців 

Фото: facebook.com/orlaninvest2015/

Свято вдалося. Вчора щасливі власники квартир першого та другого будинків ЖК "New York Towers" отримали ключі від своїх новеньких осель. Позитивні емоції та атмосфера щастя панувала на території житлового комплексу.

Гості заходу мали нагоду покуштувати апетитні страви та посмакувати ігристі напої під звуки оплесків та чудові пісні запрошеного музичного гурту. Актуальна фотозона у стилі міста Нью-Йорк додавала особливого настрою, а дорослі та малі радо робили світлини на згадку про цей важливий день. Приємним сюрпризом для гостей свята став розіграш різноманітних цінних подарунків та сертифікатів.

Фото: facebook.com/orlaninvest2015

Директор компанії "Орлан-Інвест Груп" Антон Мирончук привітав новоспечених мешканців та урочисто розрізав символічну червону стрічку.

Фото: facebook.com/orlaninvest2015

Приємно несподіваним та наймилішим моментом свята стала поява деяких власників осель, які приїхали на вручення разом зі своїми муркотливими чотирилапими друзями, адже відомо, що кішки приносять щастя в новий дім.

Фото: facebook.com/orlaninvest2015/

Дякуємо кожному, хто завітав на наш захід та розділив з нами цю важливу подію! Діліться з нами своїми враженнями та фото у коментарях. А ми всією командою "Орлан-Інвест Груп" працюємо далі над будівництвом ваших мрій.

Наступна публікація