Пайєтт: Путін недооцінив українських жінок, а найбільше - Савченко

Пайєтт: Путін недооцінив українських жінок, а найбільше - Савченко

Джеффрі Пайєтт / Фото: УНІАН

Він наголосив на мужності української льотчиці, яка є потужним символом незламності України.

Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт заявляє, що російський президент Володимир Путін недооцінив українських жінок, які продемонстрували свою мужність як на Майдані, в зоні АТО, так і у Верховній Раді й уряді.

Про це він сказав на прийнятті з нагоди Місяця історії жіночого руху, йдеться в повідомленні посольства США.

"Очевидним за останні 28 місяців подій в Україні стало те, наскільки Володимир Путін недооцінив українських жінок. Чи то мужність Руслани, яка співала національний гімн зі сцени Майдану, чи то мужність Ольги Богомолець і її медичного корпусу... мужність багатьох з вас, хто був частиною громадянського суспільства, а тепер перейшов на іншу сторону, щоб стати лідерами в Раді і в уряді... мужність всіх українських жінок, які відіграють провідні ролі в АТО як волонтери, солдати... і найбільше – Надію Савченко, чия мужність і стійкість є потужним символом української незламності", - наголосив дипломат.

#WomensDay "Очевидним за останні 28 місяців подій в Україні стало те, наскільки Володимир Путін недооцінив українських...

Posted by U.S. Embassy Kyiv Ukraine on Monday, March 7, 2016

Раніше президент України Петро Порошенко зазначив у своєму привітанні до 8 Березня, що сила духу українських жінок захоплює, а краса – вселяє віру в краще майбутнє.

Повʼязані теми:

Наступна публікація