Стало відомо, навіщо лайнер "Генерал Ватутін" прямував до Ростова

Стало відомо, навіщо лайнер "Генерал Ватутін" прямував до Ростова

Фото: vk.com/chervonarutacruise

У середу, 7 червня, в другій половині дня очікується прибуття теплохода до російського порту.

Український теплохід "Генерал Ватутін", який нещодавно продали, вирушив до Росії, щоб від 2018 року обслуговувати російських туристів на річкових круїзах.

Про це повідомив "Вісник АТОР" (Асоціації туроператорів), передає ТАСС.

"Теплохід стане на внутрішні річкові маршрути вже 2018 року. За словами гендиректора "Інфофлоту" (оператор річкових круїзів, який буде продавати тури на теплохід), до початку навігації лайнер повинен пройти перевірку річкового реєстру", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що теплохід придбаний сейшельською компанією Skypoint, а управляти ним в Росії компанія буде через свою "дочку" (російська юрособа).

Наразі невідомо, за якими саме маршрутами буде виконувати навігацію "Генерал Ватутін" 2018 року. 

У Росморречфлоті повідомили, що судно пройшло прикордонний контроль. У середу, 7 червня, в другій половині дня очікується прибуття теплохода до порту Ростова-на-Дону. "Генерал Ватутін" був побудований в Німеччині, судну більше 30 років.

Нагадаємо, раніше одеські ЗМІ повідомили, що український круїзний лайнер типу річка-море "Генерал Ватутін" з невідомих причин змінив курс і вирушив через Крим до Росії. Як зазначається, у ніч проти вівторка, 6 червня, корабель переночував біля берегів анексованого півострова, а потім відновив рух, згідно з даними трекера MarineTraffic, у напрямку російського Ростова-на-Дону. 

30-річний теплохід "Генерал Ватутін" продали компанії з Сейшельських островів

30-річний теплохід "Генерал Ватутін" продали компанії з Сейшельських островів

Повʼязані теми:

Наступна публікація