ТСН проведе 7-годинний марафон "Вибір країни" 31 березня

ТСН проведе 7-годинний марафон "Вибір країни" 31 березня

31 березня, у День виборів нового президента України, ТСН проведе 7-годинний марафон.

Команда новинної служби каналу "1+1" продовжує практику виїзних випусків та цього разу розгорне свої студії біля Центрвиборчкому, на Майдані незалежності та ще одного майданчика просто неба. Попередньо одна зі студій мала розташовуватися на Банковій, однак ТСН вимушена змінити локацію, оскільки й досі не отримала підтвердження від Адміністрації Президента.

Марафон розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 про поточну ситуацію повідомить Юлія Бориско. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск "Вибір країни", який вестимуть одразу троє ведучих. З виїзного майданчика біля Центрвиборчкому Лідія Таран розповість про явку на виборах-2019, а Алла Мазур оголосить перші результати екзит-полів зі студії на Майдані незалежності. Наталія Мосейчук презентує актуальну аналітику та розкаже про хід передвиборчої кампанії з ще однієї локації просто неба.

Протягом усього дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушеннях під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їхню реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також за кордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі.

Особливістю випуску також стане інноваційна графіка, яку глядачі "1+1" побачать у проекції на впізнавані будівлі Києва.  

Спецвипуск "Вибір країни" триватиме в ефірі "1+1" до 21.30, після чого продовжиться на інтернет-майданчиках ТСН – в YouTube та Facebook, а після завершення шоу "Голос країни" знову повернеться в ТБ-ефір і транслюватиметься до 01.00.

У підготовці до марафону задіяно понад 80 працівників, а робота над ним триває вже близько чотирьох місяців.

Нагадаємо, напередодні виборів у ТСН стартував документальний серіал Ольги Кошеленко "Дорога на Банкову" про політичну кухню передвиборчих кампаній за часи новітньої історії України. Також сайт ТСН.ua зібрав ненудні відповіді на найпоширеніші запитання електорату. А у спецпроекті "Є, що згадати" редакція сайту згадала найбільш резонансні скандали перших шістьох кандидатів з найвищим рейтингом симпатій.

Дивіться марафон ТСН "Вибір країни" 31 березня в ефірі каналу "1+1" та у соціальних мережах ТСН.

Наступна публікація