У Львівській області блискавка убила підлітка

У Львівській області блискавка убила підлітка

Фото: Pexels

У сусідньому селі злива знищила хату 74-річній бабусі.

У селі Підгірці Львівської області блискавка вбила 15-річного хлопця Миколу, який разом із сестрою пас корів. Під час грози діти додому не пішли, бо пильнували худобу, а сховатися у полі не було де.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30. 

Коли діти гнали корів на пасовисько, їх побачила сусідка і нагадала вимкнути мобільний телефон, який під час грози може стати приймачем для блискавки. Зробив це хлопець чи ні зараз можна лише здогадуватися. Першою на допомогу Миколі кинулася його сестричка, яка разом з ним пасла корів.

"Била його по обличчю, думала, що він встане. Узяла його телефон, подзвонила мамі, всі побігли", - розповідає тітка загиблого Ірина Романів.

Швидка приїхала за кілька хвилин, але тіло уже було бездиханне. 

Наробила біди негода і у сусідньому селі. Увесь будинок у мулі та воді, яка подекуди по коліно. 74-річна бабуся показує зруйноване помешкання і не може стримати сліз - стіни мокрі, дерев’яна підлога теж у воді, меблі вже не відновити. 

Вода знищила і запаси, які були в коморі, і свіжий врожай на городі.  На допомогу жінці прийшло все село. Щоби хоч якось прибрати обійстя - болото виносили відрами. 

Тим часом синоптики прогнозують, що дощі не покинуть Львівську область до кінця тижня. Тому просять людей бути обережними: вимикати телефони під час грози та берегтися великих дерев, яких може повалити буревієм.

У Львівській області блискавка забрала життя 15-річного школяра

У Львівській області блискавка забрала життя 15-річного школяра

Нагадаємо, на Буковині досі шукають чоловіка, який під час зливи намагався переїхати струмок та впав у воду. Течія понесла його, після цього його ніхто не бачив.

Повʼязані теми:

Наступна публікація