У стрілянині на Одещині поранені семеро правоохоронців

У стрілянині на Одещині поранені семеро правоохоронців

Правоохоронці знешкодили злочинну групу на Одещині

Двох злочинців було ліквідовано, одного затримано.

Стали відомі подробиці спецоперації із затримання небезпечних злочинців у ніч проти вівторка на Одещині. Там на трасі знешкодили групу озброєних грабіжників і вбивць, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Цьому передував резонансний злочин. Поблизу ринку "7-й кілометр" міліція знайшла тіло вбитого 27-річного таксиста. Його легковик "Хонда" зник.

Згідно з оперативною інформацією, нападники подалися на північ області. А вночі збиралися знову повернутися до Одеси за новою здобиччю.

Оперативники вирішили зупиняти їх на районній дорозі і не дозволити виїхати на київську трасу, де жвавіших рух і під час перестрілки могли постраждати люди. Але щойно мікроавтобус зупинили, як звідти полетіла бойова граната.

Семеро чоловік із групи затримання зазнали поранень.

"Оцінивши ситуацію, міліціонери, згідно статті 15 Закону України "Про міліцію" застосували вогнепальну зброю для відбиття нападу на співробітників міліції та затримання осіб, які вчинили збройний опір. Внаслідок цього двоє зловмисників були ліквідовані, а третього затримали", - розповів керівник управління МВС Одещини Георгій Лорткіпанідзе.

У злочинців вилучили автомат Калашникова, 150 патронів та два пістолети, один з яких був з глушником. Пораненим правоохоронцям надали оперативну допомогу в Котовській лікарні, вранці вони вже повернулися до Одеси.

Як уже повідомлялося, в Одесі правоохоронці вбили двох злочинців під час перестрілки на трасі. Проведення спецоперації було сплановано в одному з районів області.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

На Одещині цієї ночі точився справжній бій між арештантами та міліцією

На Одещині цієї ночі точився справжній бій між арештантами та міліцією

Повʼязані теми:

Наступна публікація