Український лоукостер оприлюднив детальні правила перевезення багажу

Український лоукостер оприлюднив детальні правила перевезення багажу

Фото: Avianews

Йдеться, зокрема, й про ручну поклажу.

Український лоукост-авіаперевізник SkyUp опублікував детальні правила перевезення багажу на борту своїх літаків.

Про це йдеться у правилах компанії на сайті.

Зазначається, що розмір і вага багажу, який пасажир може перевезти безкоштовно, залежить від рейсу і типу літака. Перевозити такий багаж мають право пасажири, квиток яких передбачає таку умову. Це валізи до 23 кілограмів і до 158 сантиметрів за трьома вимірами. Багаж дітей до двох років може складати до 10 кілограмів та 115 сантиметрів за трьома вимірами.

Що стосується ручної поклажі, то її вага не може перевищувати 7 кілограмів, а габарити - 55х40х20 сантиметрів. Це має бути один предмет, до якого також можна додати маленьку чоловічу або жіночу сумку, пальто, парасольку тощо вагою до 7 кілограмів. Якщо вага і габарити більші, то це вважається багажем і перевозитиметься за гроші.

Також є можливість заплатити 25 євро і здати додаткову валізу вагою до 23 кілограмів як багаж. Якщо доплатити 40 євро, то додаткова валіза може важити від 23 до 32 кілограмів. Також на борт літака можна проносити рідину у ємності до 100 мілілітрів. Загальний об'єм таких рідин, суспензій, паст, упакованих у тару до 100 мілілітрів, не має складати більше одного літра на одного пасажира.

Нагадаємо, від 15 січня в Міжнародних авіалініях України діють нові норми перевезення ручної поклажі.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація