В Одесі знайшли повішеним поліцейського, який боргував 300 тисяч доларів

В Одесі знайшли повішеним поліцейського, який боргував 300 тисяч доларів

В Одесі знайшли повішеним поліцейського, який боргував 300 тисяч доларів

Фото: Telegram / Одеса.info

Очевидці стверджують, що правоохоронець мав зв’язані руки.

В понеділок, 26 липня, в Одесі знайшли тіло заступника керівника управління патрульної поліції міста Ізмаїла Івана Митькина, який кілька днів тому зник за загадкових обставин і перестав виходити на зв'язок.

Як повідомили в пресслужбі Нацполіції Одеської області, зниклого правоохоронця виявили повішеним у парку Перемоги.

Попередньою причиною смерті правоохоронці називають самогубство.

“На місці працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою - самогубство. Остаточну причину смерті встановить судово-медична  експертиза”, - сказано у повідомленні.

Водночас, за словами очевидців у Telegram-каналі Одеса.info, у покійного були зв’язані руки, що суперечить версії про самогубство. 

Як раніше повідомлялося, Івана Митькина підозрюють у тому, що він позичав у знайомих городян гроші, нібито під закупівлю і вигідний перепродаж врожаю зернових, обіцяючи кредиторам хороший заробіток. Загалом він взяв у борг близько 300 тисяч доларів.

Окрім того, минулого тижня чоловік обікрав квартиру, яку знімав зі своїми колегами. З квартири пропав пристрій для відстрілу гумових куль "Форт" і документи на автомобіль "Мерседес W140", а також гроші в сумі 2000 гривень.

Дізнавшись, що його викрили, Митькин перестав виходити на зв'язок і видалився з усіх робочих груп. У загиблого залишилося двоє дітей, молодшому з яких — всього 2 місяці. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація