Жертвою конфлікта волонтера та екс-керівника ДАІ стала собака

Жертвою конфлікта волонтера та екс-керівника ДАІ стала собака

Жертвою конфлікта волонтера та екс-керівника ДАІ стала собака

Thumbnail for "009_volonter"

Родина правоохоронця звинувачує опонента в отруєнні тварини.

Сусідські війни між колишнім очільником Державтоінспекції Олександром Єршовим і волонтером АТО Михайлом Світлицьким набирають обертів. Після сутички на початку серпня в маєтку правоохоронця загинув пес, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Будинок екс-керівника ДАІ у суботу пікетували автомайданівці. Вони приїхали підтримати волонтера, якого, на їхню думку, ображає впливовий сусід. Конфлікт між ними триває вже не перший рік, але в гарячу фазу перейшов цього літа. За версією Михайла, його тієї ночі побив п'яний Олександр разом із приятелем. А ще – підпалив автомобіль, призначений для воїнів АТО. Відео нічного інциденту зі своїх камер спостережень Світличний виклав у інтернет через 10 днів. Цьому конфлікту передувала пожежа на ділянці, де Світличний тримав свій крам. Тоді згоріли кілька дерев'яних піддонів, стос дров та обсмалилась одна із машин. Михайло був упевнений, що це підпал.

Продовження конфлікту: автомайданівці пікетували будинок екс-начальника ДАІ Олександра Єршова

Продовження конфлікту: автомайданівці пікетували будинок екс-начальника ДАІ Олександра Єршова

Єршов бачить конфлікт інакше. По-перше, його дружина Оксана вчасно викликала пожежників, чим урятувала майно волонтера. Сусіда ж він не бив, а лише штовхав, коли той почав замість подяки ображати дружину Олександра та звинувачувати родину в підпалі, а самого Єршова в дезертирстві. Ці слова підтверджують свідки інциденту.

Опоненти вже написали заяви в поліцію. Родина Єршова скаржиться також на те, що невдовзі після інциденту хтось отруїв їхнього собаку, що охороняв дім. Звичайно, підозра впала на Михайла.

Жителі вулиці кажуть, що волонтер – не зручний сусід. Своїми речами він завалив не лише власний двір, а й порожні ділянки навколо. За їхньою версією, свій город Михайло перетворив на авторозбірку. А сусідню ділянку використовував як склад. Світлицький запевняє, що увесь цей крам він відправить на фронт.

Миритись Олександр і Михайло не хочуть. Світлицький каже, що може пробачити міліціонера за нібито підпал лише в тому випадку, якщо той вибачиться публічно. Єршов своєї провини не визнає і вважає, що немає за що вибачатись.

Кореспондент ТСН Дмитро Святненко

Повʼязані теми:

Наступна публікація