Гороскоп кохання на 2021 рік

Гороскоп кохання на 2021 рік

Фото: ТСН.ua

Для багатьох цей рік виявиться щасливим в плані особистих взаємин, їхнього оформлення і створення сім'ї.

Венера і Марс — планети, що відповідають за романтику і кохання. Венера — жіноча планета, характеризує кохання і стосунки. Марс — чоловіча планета, відповідає за активність, дію. Залежно від аспектів, які будують ці планети до Сонця того чи іншого знака зодіаку, багато в чому залежить ситуація у сфері взаємин.

2021 рік можна назвати гармонійним, в порівнянні з 2020-м. По-перше, 2020 року і Венера, й Марс, були ретроградними. Таке трапляється нечасто і не щороку. Ретроградна планета орієнтована на внутрішній світ. Якою була, такою і залишається планета в своїх характерних проявах, але до них додаються акценти на внутрішні, приховані, затримані, уповільнені, спотворені реакції планети. Головне в зв'язку з такою планетою відбувається всередині, приховано, незрозуміло для зовнішнього світу. У 2020 році Венера була ретроградною 40 днів, а Марс — 2 місяці в різні періоди.

У 2021 році Венера стане ретроградною з 19 грудня 2021-го, а Марс не буде у цій фазі руху, що дає можливість нормального, гармонійного розвитку взаємин. Оформлення офіційних союзів за ретроруху Марса й Венери приносить складнощі та часто стосунки закінчуються дуже швидко. Початок відносин за ретроруху Марса або Венери розвивається повільно, кожна подія сприймається зі спотвореннями, що накладає певний відбиток у душі й підсвідомості, який з часом може служити причиною невмотивованого розриву, охолодження стосунків. У 2021 року таких неприємностей не станеться, тому для багатьох цей рік виявиться щасливим в плані особистих взаємин, їхнього оформлення і створення сім'ї.

Більше про астрологію ви можете знайти наYouTube-каналі астролога Марини Скаді.

ОВЕН

Початок року досить напружений, особисті стосунки спричиняють багато хвилювань, в сім'ї можливі скандали. Романтичні стосунки, інтимні зустрічі можуть принести засмучення і розчарування. Багато в чому це відбувається через те, що ви хочете задоволення лише для себе, а це може завдати шкоди стосункам. Березень і квітень — сприятливі місяці, коли можна буде виправити помилки попереднього періоду.

Неприємності через підвищеної емоційності вірогідні в травні і першій половині червня, звичний уклад життя змінюється, партнер дратує, ви схильні провокувати конфлікти. Літо й перша половина вересня будуть наповнені гармонією і взаєморозумінням з коханою людиною, особливо зближує спільна діяльність. Друга половина вересня і жовтень будуть спокійними, якщо ви на перший план поставите інтереси партнера. Навіть якщо вам це складно зробити, спробуйте тоді в листопаді й грудні 2021 року, ви знайдете щастя в особистому житті.

ТЕЛЕЦЬ

Практично весь рік ви зможете насолоджуватися гармонією особистих взаємин. Особиста чарівність і фізична привабливість притягує до вас потенційних партнерів. Оточення бачать вас більш привабливими і чарівними, ніж ви відчуваєте самі. Без особливих зусиль в цей період ви будете оточені красою. Скористайтеся можливостями 2021 року, якщо ви самотні, то цього року обов'язково зустрінете свого ідеального партнера.

Для цього намагайтеся бути серед людей, не замикайтеся на особистих проблемах, заявляйте про себе. Складні місяці — квітень, вересень і друга половина грудня. Можливі обмеження або тиск з боку партнера. Ви можете не відчувати надійність і впевненість в коханій людині, хоча в цей період прагнете знайти заступницькі взаємини. У сімейному житті в ці місяці відбуваються конфлікти. У грудні можлива зустріч з давнім партнером, минулим коханням, відновлення взаємин, які, здавалося б, уже закінчені.

БЛИЗНЯТА

Рік змін у сім'ї, в романтичних стосунках. Не надто простий рік, але й не можна його назвати поганим, скоріше, він важливий, оскільки в червні 2021-го, Сонячне затемнення буде в вашому знаку зодіаку. Вам доведеться робити вибір, можливі розставання, старі й безперспективні стосунки закінчаться. Але їхнє місце обов'язково займе нове кохання, або кардинальні зміни в наявних особистих взаєминах, змінять стосунки в ліпший бік.

Для багатьох це рік переходу але новий рівень, можливе оформлення шлюбу або народження дитини. А можливо, це буде перший досвід спільного проживання з партнером. Травень буде для вас цікавим, як і липень, друга половина серпня. З'явиться можливість реалізувати свої плани в особистих взаєминах, вплинути на партнера, переконати в чомусь. У ці періоди ви стаєте навіть зовні красивішим, купуєте шарм, чарівність. Якщо ви щедро ділитеся з людьми своїм коханням, творчо себе проявляєте, то отримуєте натомість ще більші блага.

РАК

Довгоочікуваний мир і спокій в сімейному житті, гармонія в коханні, поява романтичного партнера. Що стосується особистих стосунків — рік сприятливий, особливо друга половина квітня, червень, липень, вересень. Чуттєва сторона життя стає більш помітною, вирішуються любовні проблеми. Партнер дає вам більше радощів і задоволень, ви прагнете відповідати, стати кращим. Складні періоди — в першій половині квітня, в листопаді, коли навіть незначні розбіжності можуть принести серйозні конфлікти і навіть розставання.

Можливі спокуси, ви стаєте парадоксально привабливі для протилежної статі, навіть якщо не відчуваєте себе таким. Зв'язки, що виникають в цей період, як правило, неглибокі та швидкоплинні, не приносять задоволення. Вірогідні розчарування і засмучення через романтичних стосунків. Ваші поточні взаємини можуть серйозно постраждати, якщо ви загордилися через свою бажаність для партнера, чи поставите на перше місце свої інтереси і думку.

ЛЕВ

Для вас рік складний, зокрема у сфері особистих стосунків. Збільшення виробничих навантажень і обов'язків не дадуть вам насолодитися особистими стосунками або відпочинком у колі сім'ї. Періоди підвищеної конфліктності, розладу з коханою людиною — квітень, вересень, грудень. Потреба в розвагах створить додаткові труднощі. Багатьох наздоганяють любовні або сімейні неприємності, розлуки, розчарування, розставання, розрив стосунків, відчуття неминучості розлучення.

Ви можете відчути себе внутрішньо самотнім і нелюбим, небажаним, що позначиться навіть на найкращих стосунках і міцних почуттях. Але є і сприятливі періоди, скориставшись можливостями яких, ви зведете до мінімуму потенційні неприємності. Січень, липень і жовтень найкраще підходять для серйозних розмов з партнером і планування спільного майбутнього. В інші періоди — сварки і нерозуміння, що призводять до розривів.

ДІВА

Нові раптові й цікаві знайомства або переростання дружніх зв'язків, партнерських взаємин у романтичні. У сім'ї можливі несподівані події, швидше, позитивного характеру, але вони супроводжуються клопотами і необхідністю якихось змін. Травень і червень — періоди підвищеної конфліктності, вимушеного чи бажаного самотності. Швидше, самота, самоаналіз своєї поведінки й відносин принесе більше користі, ніж постійне з'ясування стосунків.

Листопад також непростий — зобов'язання у стосунках вам можуть здатися важким тягарем, а кохана людина страждає від вашої прискіпливості й поганого настрою. Періодично, протягом року, можливі розбіжності в поглядах з партнером, відкрите протистояння, сварки. Пояснення, заручин, одруження цілком можливі протягом року, оскільки частина все ж благополучна для вирішення питань партнерських взаємин.

ТЕРЕЗИ

Вдалий рік, особливо сприятливий для вирішення особистих і сімейних проблем. Цей період добре використовувати для пояснень, заручин, одруження, а також для сімейних вечорів та урочистостей. Але постарайтеся встигнути до грудня, тому що це єдиний місяць, коли все може піти зовсім не так, як планували, особливо в любовних стосунках. Якщо виникають складнощі — старші родичі і батьки партнера поставляться прихильно до ваших дій і допоможуть у вирішенні виниклих труднощів. Якщо ви самотні, пошук романтичного партнера обов'язково дасть результат.

Можливе виникнення любовних зв'язків з іноземними громадянами або в поїздках. Підвищується ваш авторитет і значущість у сім'ї і в парі, серед друзів. Це сприятливий час для планування дитини. Добре складаються і зміцнюються стосунки з домашніми або коханими. Вдалий період для побудови спільних планів і вирішення спільних завдань. Може скластися так, що виробничі стосунки переростуть в любовні.

СКОРПІОН

Не все виходить так, як ви розраховували, особливо це стосується особистих відносин. Січень і лютий — період підвищеної конфліктності й несприятливих змін в особистому та сімейному житті. Зіткнення з домашніми, непорозуміння в любовних стосунках можуть призвести до розриву стосунки, розлучення. Ви схильні наполягати на повній свободі для себе, а від чоловіка або партнера, від домочадців, вимагаєте підпорядкування і дисципліни.

У любовних і дружніх стосунків схильність до експериментів, пошук нових, незвичайних відчуттів призводить до негативних трансформацій. Приборкайте бродіння почуттів в перші два місяці року і ви збережете все, що вам дороге. Осінь буде щасливою для вас, якщо й будуть допущені помилки у взаєминах, то, найімовірніше, восени або в грудні обставини складуться найкращим чином, щоб виправити ситуацію. Цей період сприятливий для заручин і одруження, а також стабілізації стосунків з давнім партнером або чоловіком.

СТРІЛЕЦЬ

Перша половина року дуже сприятлива — у вас виходить все задумане і навіть більше, особливо це стосується любовних стосунків, сімейного життя, народження дітей. Хороший період для зміцнення любовних взаємин, з'являється більш оптимістичний погляд на речі.Активізуються відносини з партнерами з-за кордону і загалом все складається вдало. Можливе нове кохання, зустріч, яка змінить вас.

Це буде ідеальний період для кохання, шлюбу і сімейного життя, а також для спільної діяльності з партнером. Взагалі, дуже добре складаються взаємини з представниками протилежної статі. Особливо сприятливим можна вважати з'єднання, укладення союзу і ділових контактів. Гарний, радісний настрій, дає схильність до розваг задоволень, романтичних і любовних зв'язків. Друга половина року менш райдужна, швидше за через те, що в житті з'являються люди з минулого, нагадують давні події, про які б не хотілося згадувати.

КОЗОРІГ

Сприятливий рік, у порівнянні з попереднім, це стосується всіх сфер життя, зокрема, любовних взаємин. Це хороший період для ділових контактів із протилежною статтю, які можуть перетворитися на службовий роман. Зростає ваша привабливість і фізична краса, і ви можете скористатися цим за встановлення контактів з протилежною статтю, чи то начальство, чи підлеглі або ділові партнери.

Рік сприятливий для впливу на публіку, підвищення популярності й впливовості. За правильного підходу до можливостей цього періоду ви маєте можливість нормалізувати стосункиз коханими і в родині, знайти надійного партнера. Травень і червень — найнеприємніші місяці, в цей період конфлікти виникають на рівному місці, які можуть призвести до розривів із коханою людиною. Також у грудні виникають складності в особистих взаєминах, яких можна уникнути, якщо не квапити події.

ВОДОЛІЙ

Рік сприятливий для спілкування з протилежною статтю, для заручин, одруження і сімейних торжеств. Головне, не приймайте добре ставлення до вас як належне, зберігайте наявні взаємини, обережно розвивайте нові і пам'ятайте — незамінних людей немає. Часом вас тягне до романтичних партнерів і ви не проти збільшити їхнє число, схильні до любовних пригод. Можлива раптова прихильність, кохання з першого погляду, що дає можливість налагодити особисте життя одиноким представникам знака Водолія.

Водночас не забувайте, що любовні авантюри й надмірне захоплення незнайомими партнерами, може призвести до неприємностей. Краще вживайте свою пристрасть і прагнення отримати задоволення на відвідування цікавих місць, пізнавальних заходів. Можлива зустріч із минулим коханням або зустріч з людиною, яка відкриє перед вами двері вищого суспільства, дозволить вступити в нові контакти — любовні або ділові — з протилежною статтю.

РИБИ

Ви напередодні великих змін, особливо це відчуття посилиться в період з другої половини травня до серпня. Все, що буде розпочато в ці місяці, отримає своє продовження в 2022 році. Знайомства та зустрічі в цей період спричинять серйозний вплив на ваше майбутнє. Можлива зустріч зі своїм майбутнім чоловіком або дружиною, а також у вас є всі можливості, щоб відновити взаємини, які були розірвані, але вони вам дорогі.

Що б не відбувалося з вами в 2021-му — шлюб, ділова організація його чи щось інше, тепер вам належить перейти на більш високий рівень особистого розвитку й щастя, і багато в чому вам допомагає кохана людина, або давній романтичний партнер. Зіпсувати сприятливі можливості періоду може ваша схильність потурати власним слабкостям, а також надто велике відчуття власної значущості. Намагайтеся впоратися з собою, приділяйте увагу дружині або романтичному партнеру — і тоді рік залишить по собі приємні враження.

Читайте також: Новий рік 2021: як правильно зустрічати рік Бика

Повʼязані теми:

Наступна публікація