Бойовики розпочали травень потужними обстрілами

Бойовики розпочали травень потужними обстрілами

Фото: Reuters

З початку доби п'ятеро військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО. З початку доби ворог 25 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників.

Про це йдеться у зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 1 травня 2017 року.

"На Приморському напрямку, по позиціях поблизу Повлополя ворог гатив зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів, кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї. З мінометів калібру 82-мм противник бив по опорних пунктах поруч Мар'їнки. 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем та кулемети великих калібрів підрозділи російсько-окупаційних військ застосовували по оборонцях Красногорівки, а гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети – по захисниках населених пунктів Гнутове, Талаківка, Широкине та Водяне. У районі Павлополя діяли ворожі снайпери", - йдеться у зведенні.

На Донецькому напрямку, вогнем з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів та стрілецької зброї противник накривав позиції поруч Луганського. З озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог гатив по захисниках Верхньоторецького, а з гранатометів різних систем та стрілецької зброї – по оборонцях Новгородського, Авдіївки, Зайцевого та шахти "Бутівка".

На Луганському напрямку, з автоматичних гранатометів та кулеметів великих калібрів ворог вів вогонь по позиціях біля Новозванівки.

"В окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров'ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь", - додали в штабі АТО.

З початку доби п'ятеро військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація