Міллі оцінив, наскільки добре Україна підготувалася до контрнаступу

Міллі оцінив, наскільки добре Україна підготувалася до контрнаступу

Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США, генерал Марк Міллі / Фото: Getty Images

За словами Міллі, результат війни в Україні важливий не лиш для нашої держави, але й для всього світу.

Українські захисники добре підготувалися для проведення контрнаступу проти російських окупантів, проте ще "надто рано говорити про результати".

Про це заявив голова Об’єднаного комітету начальників штабів США, генерал Марк Мілл, передає CNN.

"Поки що зарано говорити, яким буде результат (контрнаступу – Ред.). Але я вважаю, що українці добре підготовлені. Як вже добре відомо, США та інші країни-союзниці як у Європі, так і у світі, вже надали необхідне тренування, зброю, поради та розвіддані Україні. Ми їх підтримуємо. Вони (українці. – Ред.) ведуть війну, яка є загрозою для існування самої України та має велике значення для решти світу — для Європи, Сполучених Штатів, але також і для всього світу", – наголосив Міллі.

Коментуючи атаки невідомих безпілотників по території Росії, у тому числі Москві й операції у Бєлгородській області, генерал зазначив, що ризик ескалації є завжди. Він запевнив, що  США за цим "дуже уважно" спостерігають.

Контрнаступ ЗСУ: останні новини

Раніше повідомлялося, що Росія готує проти українців масштабну ІПСО щодо контрнаступу ЗСУ. Пропагандисти мають заздалегідь заготовлені старі відео та фото із нібито підбитою українською технікою та загиблими.

У Міноборони РФ сьогодні заявили, що ЗСУ пішли в масштабний контрнаступ. У Генштабі ЗСУ спростували заяву окупантів про початок українського контрнаступу.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація