Життя українських воїнів рятуватимуть "швидкі" з Данії

Життя українських воїнів рятуватимуть "швидкі" з Данії

До України прибули реанімобілі з Данії

До придбання медичних карет долучилися волонтери, дипломати і доброчинний фонд.

Чотири реанімобілі з Данії привезли для медичної служби 95-ої аеромобільної бригади спільно українські та данські благодійники.

Як повідомляється у сюжеті ТСН.ua, донедавна автомобілі були у "швидкій" Копенгагена.

До придбання медичних карет долучилися волонтери, Посольство України в Данії і данський доброчинний фонд. Реанімобілі - у хорошому стані.

У медичній службі Збройних сил України подарунком задоволені. За словами військових, машини ще будуть доукомплектовані необхідним для поранень медичним обладнанням, а вже за десять днів вони поїдуть у зону АТО.

"Якщо не ми, то хто може допомогти нашим бійцям. Ми знаємо, який важкий зараз час, і основна проблема, що ті люди, які захищають нашу Батьківщину, повинні бути впевненими, що вони будуть доставлені до лікарні. Вони можуть мати шанс залишитися живими", - зазначив представник благодійного фонду Віталій Ейсмут.

Начальник медичної служби Збройних сил України Юрій  Клівенко повідомив, що отримані автомобілі будуть застосовуватися безпосередньо у зоні АТО для вивезення бійців. "Це подарунок безцінний. Цей подарунок показує, що наші товариші з-за кордону теж переймаються нашими проблемами і завжди в готовності допомогти нам", - заявив Клівенко. 

Данія подарувала українським військовим чотири реанімобілі

Данія подарувала українським військовим чотири реанімобілі

Повʼязані теми:

Наступна публікація