Звільнений працівник Донецького військкомату перебрався в ОРДЛО

Звільнений працівник Донецького військкомату перебрався в ОРДЛО

Фото: Associated Press

Росіяни стверджують, що завдяки цьому отримали секретні документи ЗСУ.

Старший прапорщик запасу ЗСУ Юрій Аушев виїхав на контрольовану терористами "ДНР" територію Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Сухопутних військ України на своїх сторінці в соцмережі Facebook.

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!! ✍В мережі Інтернет, в сюжеті телеканалу Росія-24 за темою: “Спецслужбы ДНР получили тысячи...

Опубліковано Сухопутні війська ЗС України Понеділок, 25 березня 2019 р.

Військові наголошують, що факт переїзду звільненого в запас прапорщика до ОРДЛО є доведеним. "Факт повернення до своєї сім’ї підтверджується. Старший прапорщик запасу Юрій Аушев проходив службу у Донецькому обласному військовому комісаріаті з 2004 року та був звільнений з лав Збройних Сил України в запас 26 грудня 2018 року", - інформують у Збройних силах.

Водночас там поки що не готові спростувати або підтвердити повідомлення російських пропагандистів про те, що завдяки цій особі до терористів "ДНР" потрапили секретні документи українських армійців. "На даний час вивчається обсяг інформації, пов’язаною з державною таємницею (службовою інформацією), до якої був допущений старший прапорщик Юрій Аушев", - зауважують у війську.

Раніше лідер Радикальної партії та кандидат у президенти України Олег Ляшко заявив про те, що має родичів в ОРДЛО, а його брат склав присягу окупантам. Ляшко додав, що його брат зрадив український народ і працює "рятувальником" у окупантів.

Звідки та за якими схемами іде контрабанда в ОРДЛО

Звідки та за якими схемами іде контрабанда в ОРДЛО

Повʼязані теми:

Наступна публікація