Opel представив кросовер Grandland X на гібриді

Opel представив кросовер Grandland X на гібриді

Фото: motor.ru

Гібрид проїжджає на електриці до 50 км.

Компанія Opel представила оновлений кросовер Grandland X з гібридом четвертого покоління.

Автомобіль отримав силову установку від Peugeot 3008, пише "Мотор".

Якщо точніше, то Opel Grandland X Hybrid4 оснащений 300-сильним мотором на базі "турбочетвірки" 1.6 PureTech. Паливний двигун доповнюють два електромотори. Один з них електрично з'єднаний з восьмидіапазонним "автоматом", а другий разом з інвертором і редуктором встановлений на задній осі.

До електромоторів приєднаний акумулятор потужністю 13,2 кВт-години. За заявою Opel, на електриці гібрид проїде близько 50 км. Ще 10% пробігу забезпечує система рекуперації.

Силова установка працює у чотирьох режимах: електричному, гібридному, з примусовою активацією обох електромоторів і спортивному. У гібридному профілі система самостійно вибирає найекологічніший режим роботи і здатна перемикатися на електротягу під час в'їзду до центру міста.

Час зарядження батареї залежить від типу терміналу. Так, від настінного 7,4-кіловатного пристрою батарею можна наповнити за 1,5 години.

Покупці Opel Grandland X Hybrid4 отримають доступ до 85 тисяч зарядних станцій в Європі, які входять до мережі Free2Move Services і планування маршрутів, що враховує розташування терміналів і поточні витрати енергії.

Раніше згадувалося, що Opel представить бюджетний електрокар на базі Corsa. Автомобіль повинен надійти в продаж "за привабливою ціною".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація