Складено список автомобілів, які без проблем подолають понад 300 тисяч км

Складено список автомобілів, які без проблем подолають понад 300 тисяч км

Фото: Kia Motors Global Media Center

Тут опинилися три моделі.

Названо автомобілі, які легко подолають відмітку в 300 тисяч км.

Про це йдеться в AmperCar.

Зазначається, подібне число обрано через те, що такі машини ще без проблем можна відшукати в свіжому вигляді.

Щодо мільйонників, то їх вже давно не виробляють і більшість таких автомобілів вже в солідному віці і з чималим пробігом. Із авто у 500 тисяч, приблизно, аналогічна історія. Зараз досить складно знайти свіжий автомобіль, який чесно відходить цю відстань без особливих проблем.

Цікаво, що 300 тисяч км - це для середньостатистичного водія близько 15 років регулярної їзди. Щодо наведених у цьому рейтингу авто, куди потрапили три моделі, то тут йдеться про нові та вживані екземпляри. Однак більший упор все таки зроблено на “поношені” автомобілі з невеликим пробігом.

Насамперед, сюди потрапив бюджетний паркетник – Hyundai Creta, який відносно недавно отримав свій перший рестайлинг.

Фото: Associated Press

Сам по собі автомобіль як зовні, так і внутрішньо досить не поганий. Цю модель зараз можна купити від 300–400 тисяч, за ці ж гроші можна взяти однорічний автомобіль на вторинному ринку в багатьох комплектаціях і з пробігом менше 50 тисяч км.

Наступним у списку йде KIA Ceed. Йдеться про третє покоління, яке проводиться від 2018 року. За весь час лінійка Ceed себе досить добре зарекомендувала і у неї багато шанувальників, а третє покоління нічим не гірше за своїх попередників.

Представлений автомобіль в двох типах кузова – універсал і 5-дверний хетч. Ціни на новий автомобіль в кузові хетчбек стартують приблизно від 500–600 тисяч гривень. Водночас, на вторинному ринку ціни нижчі. Так, автомобіль у віці від 1 до 2 років можна купити за 300–400 тисяч, і це будуть не найбідніші комплектації, а пробіг у них буде менше 50 тисяч кілометрів, тобто в будь-якому випадку авто ще буде на гарантії.

Замикає цей список популярна в Україні Skoda Octavia.

За ціну цієї моделі складно знайти схожий за всіма параметрами автомобіль. Тут і комфортний салон, і високий рівень безпеки, і надійні мотори, та й загалом автомобіль дуже навіть не поганий.

За новеньку Skoda Octavia доведеться розщедритися, а саме віддати від 600 тисяч за найпростішу комплектацію. Відзначимо, що навіть в мінімальній комплектації в автомобілі є все, що потрібно для комфортного водіння. Купити останнє покоління на вторинному ринку майже неможливо, тому радимо придивитися до рестайлингу третього покоління, який закінчив свій продаж в 2020 році. Такий автомобіль сміливо можна дивитися за 300–400 тисяч, в такому бюджеті можна розраховувати на хороші комплектації і вкрай малий пробіг.

Раніше було складено рейтинг авто, які найбільше та найменше втрачають у вартості.

Повʼязані теми:

Наступна публікація