Суббренд Volvo представив флагманський електрокар

Polestar Percept "нашпигували" найновішими технологіями.

Суббренд Volvo компанія Polestar представила новий електрокар Percept, офіційна презентація якого запланована на Женевський автосалон.

Фото опублікувала пресслужба Polestar.

За даними бренда, новий електрокар об’єднує усі найновіші досягнення марки та представляє з себе швидше не завершене авто, а прототип для демонстрації майбутніх продуктів і прагнень компанії.

Концепт Polestar Percept виконаний у кузові фастбека. Його задні двері, судячи з фото, відкриваються проти руху авто.

Спереду в електрокара замість радіаторної решітки встановлено "розумну" панель з камерами і низкою інших датчиків, серед яких радіолокаційні. Згадана зона оточена фірмовими світлодіодними фарами Thor’s Hammer.

Фотографії салону також були опубліковані Polestar. Він виконаний у таких самих мінімалістичних традиціях, як і кузов. На приладовій панелі розміщується 15-дюймовий портретно-орієнтований центральний дисплей, доповнений 12,5-дюймовим дисплеєм водія. В авто було встановлено інноваційну операційну систему, яку бренд розробив спільно з Google і засновану на Android. Загалом систему позиціонують, як людино-машинний інтерфейс.

Відомо, що більшість матеріалів для інтер’єру є новими для бренду і дозволяють знизити вагу і кількість пластикових відходів до 80%.

Нагадаємо, що Volvo випускає на тести електричні вантажівки. Машини можуть проїхати на одному заряді 120-280 км.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація