Американка стала рабинею лідера "Ісламської держави"

Американка стала рабинею лідера "Ісламської держави"

Багдаді особисто перевіз заручницю до дому іншого провідника ІД

США звинувачують у смерті американки ІД.

Американська заручниця, яка загинула в лютому, коли була в полоні "Ісламської держави" в Сирії, зазнавала сексуальної наруги від лідера угрупування.

Абу Бакр аль-Багдаді багато разів ґвалтував 26-річну Кайлу Мюллер. Родичам Кайли урядовці повідомили про цю обставину в червні. Мюллер була викрадена в 2013 році з сирійського міста Алеппо. Угрупування ІД заявило, що вона загинула в авіаударі йорданської авіації, однак США звинувачують у смерті американки ІД.

"Нам розповіли, що Кайлу катували, що вона була власністю Багдаді. Нам це уряд повідомив у червні", - підтвердили журналістами батьки Кайли Карл і Марша. Багдаді особисто перевіз заручницю до дому іншого провідника ІД Абу-Сайяфа, куди потім часто приїздив і змушував її до статевих зносин.

Урядовці США дізналися про статеву наругу над заручницею від двох дівчат-язидок, яких джихадисти тримали секс-рабинями в тому ж домі.

Кайла Мюллер з Прескотта в штаті Арізона в 2012 році поїхала волонтером організації допомоги на турецько-сирійський кордон допомагати біженцям.

Нагададаємо, що іракські ісламісти відтяли голови 19 жінкам через відмову зайнятися сексом

Повʼязані теми:

Наступна публікація