Кабачки з сиром в духовці

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Ця страва виходить дуже смачною та ніжною, але головний її плюс — швидке приготування.

Останнім часом я люблю змішувати звичайний домашній сир з твердими сирами. Виходить дуже смачно і ніжно. Зовсім не так, як тільки з твердим сиром. Це поєднання — ідеальний варіант для запікання в духовці з овочами. Сьогодні я поділюся з вами рецептом дуже простої закуски — кабачки з сиром у духовці.

Час підготовки — 5 хвилин.

Час приготування  20 хвилин.

Вам знадобиться:

  • кабачок — 2 шт.;
  • кисломолочний сир — 200 г;
  • сир моцарела (твердий) — 100 г;
  • сіль та перець за смаком.

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Кабачки помийте і розріжте вздовж на дві частини. За допомогою ложки вийміть м'якуш.

Кабачки з сиром, для блогів_1
klopotenko.com

2. У мисці змішайте сир і терту моцарелу до однорідного стану, посоліть і поперчіть. Наповніть сирною сумішшю кабачки і відправте до духовки на 20 хвилин.

Кабачки з сиром, для блогів_2
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1 + 1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції