Омлет у мексиканському стилі

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Якщо хочеться приготувати на сніданок щось просте, але водночас оригінальне — спробуйте цей рецепт.

У мексиканській кухні часто використовують сир кезо фреско (queso fresco), який за смаком нагадує не дуже солону бринзу. Тому в наших краях, де кезо фреско годі шукайти "і вдень зі свічкою", якісна бринза слугує чудовою заміною. Врешті, у результаті експериментів з іще кількома інгредієнтами, смак мого омлету став подібним до смаку оригінальної мексиканської страви.

Інгредієнти:

  •  2 яйця;
  •  2 ст. л. молока;
  •  дрібка солі;
  •  чорний мелений перець за смаком;
  •  рослинна олія для смаження;
  •  20 г бринзи (в оригіналі кезо фреско);
  •  1/4 пучка кінзи, дрібно порізати;
  •  1 невеликий помідор, або 3 помідори чері, дрібно порізати;
  •  4 кільця маринованого перцю халапеньйо.

Час приготування: 5 хвилин

Омлет, для блогів_1
picantecooking.com

Приготування покроково:

1) Яйця, сіль, перець і молоко гарненько збити за допомогою виделки.

Омлет, для блогів_2
picantecooking.com

2) У невеликій пательні розігріти олію, влити яєчну масу, нахиляючи пательню в різні боки, щоб маса якнайкраще розподілилася. Смажити на середньому вогні.

3) Щойно маса схопиться, викласти посередині шматочки помідора і перцю, рівномірно розподілити сир і посипати все кінзою.

Омлет, для блогів_3
picantecooking.com

4) Загорнути боки омлету всередину. Смажити ще 1 хвилину і зняти з вогню.

Омлет, для блогів_4
picantecooking.com

5) Перекласти омлет на сервірувальну тарілку. Посипати кінзою.

Омлет, для блогів_5
picantecooking.com

Смачного!

Більше рецептів читайте на picantecooking.com

Залиште свій коментар

Вибір редакції