Віктор "GeneRaL" Нігріні розкрив обставини того, як залишив команду NAVI

Віктор "GeneRaL" Нігріні розкрив обставини того, як залишив команду NAVI

Віктор "GeneRaL" Нігріні розповів, як з ним розпрощалися в клубі Natus Vincere.

У себе в Instagram колишній гравець команди Natus Vincere з Dota 2 Віктор "GeneRaL" Нігріні поділився подробицями того, як його вигнали із організації.

Про те, що сталося він відгукнувся вкрай негативно: "Я був у шоці, що мене на щура кікнулі за спиною". Водночас Віктор зазначив, що рішення ухвалили три гравці та тренер команди, а Богдан "Iceberg" Василенко в цьому участі не брав.

Коли на зборах йому повідомили, що позбавляють місця в колективі, гравець, на початку, прийняв це за жарт, але незабаром зрозумів, що все серйозно. Водночас Віктору не пояснили причин, тіммейти лише сказали, що їм написав Роман "RAMZES666" Кушнарьов, з яким вони хочуть грати.

Сам же GeneRaL найбільше засмучений тим фактом, що йому не дали часу знайти команду для участі у другому сезоні DPC. Він розраховує лише на те, що знайде собі місце після другого Major-турніру.

Фанатів дуже обурила ситуація, піднялася хвиля негативу в сторону NAVI.

Співзасновник студії Maincast Віталій "V1lat" Волочай, коментуючи ситуацію, зазначив, що не варто поспішати із висновками, поки немає офіційної відповіді від представників Natus Vincere.

Розповідати про ситуацію з позиції клубу буде Андрій "ALWAYSWANNAFLY" Бондаренко. Він повідомив, що запише відеоролик із докладним поясненням для командного каналу NAVI. Ролик планують випустити або 8 квітня, або в ніч від 7-го на 8-ме.

Повʼязані теми:

Наступна публікація