14-річна Наташа потребує допомоги!

14-річна Наташа потребує допомоги!

Дівчинці потрібна реабілітація

Після народження Наталочці діагностували грижу поперекового відділу хребта. Але вчасно зробити операцію дитині не вдалося.

"Коли ми приїхали в обласну лікарню, лікарі відмовилась оперувати , через те, що уже пішла інфекція відкритої рани грижового мішка. Все , що нам тоді робили – це кололи антибіотики", - розповідає мама дівчинки.

Заживити грижу вдалося лише через три місяці, тоді дитині зробили першу операцію шунтування, для того щоб зменшити внутрішньочерепний тиск. А вже у п'ять місяців Наталочці зробили грижепластичну операцію. Після чого дівчинці стало краще.

"У рік і один місяць , ми приїхали із санаторно-курортного лікування, у Наталочки різко піднялась температура , протягом трьох днів збити , яку було неможливо. І ще тиждень температури 40 у реанімації, як виявилося це був гнійний менінгіт, який призвів до полікістозу головного мозку", - розповідає мама Наталочки.

У 2,5 роки було проведено операцію шунтування, бо один шунт не справлявся із внутрішньочерепним тиском. Лікування було можливе лише медикаментозно, ніяких фізичних навантажень, тож час на реабілітацію був втрачений.

"На даний час у нашої донечки до всіх її діагнозів таких як стан після грижепластики по Баєру, внутрішня розмежована гідроцефалія, спастичний тетрапарез, важка затримка ПМрозвитку, субтрофія здорового нерву очей, арефлекторний спінальний сечовий міхур додався іще один - сечокам'янна хвороба", - каже мама.

Тепер дівчинці окрім реабілітації потрібна і операція. Батьки у відчаї, адже грошей зовсім не залишилося! Вони просять допомоги у всіх небайдужих людей.

Мобільний мами 0664872195

Реквізити для допомоги:

Номер картки 5168 7572 7413 8348

Дорожинська Катерина Павлівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація