Допоможіть Максимку зробити перші кроки

Допоможіть Максимку зробити перші кроки

Хлопчику потрібна тривала реабілітація

Скрипачов Максим народився передчасно і був у вкрай важкому стані. Це позначилося на подальшій долі дитини – у рік малюку поставили діагноз ДЦП, подвійна гемиплегическая форма симптоматичної епілепсії, дистонічну атаками, грубої затримкою всіх видів розвитку, 5-й рівень по GMFCS і супутній діагноз: "діспластіческаякардіопатія" .

"Починаючи з червня 2013- го року (коли Максимкові було 7 місяців) ми почали відвідувати Обласний науково-практичний центр реабілітації дитячого церебрального паралічу. Навесні 2014 ми пройшли перший курс реабілітаційної терапії в центрі в місті Краматорську", - розповідає мама малюка.

Дворічний Максимко робить успіхи, тож лікування потрібно продовжувати, на даний момент дитина отримує антіконвульсіонную терапію і потребує професійної допомоги, яка коштує дорого.

"Нам надали рахунок на лікування в центрі реабілітації, але для нашої сім'ї сума 35 тис. грн дуже велика. Ми вже два рази переносили поїздку до Трускавця. Тільки з Вашою допомогою ми зможемо зібрати необхідну суму в строк. Дуже сподіваємося, що наше прохання не залишиться без уваги", - просить мама малюка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанку №5168742011270216

Скрипачова Наталія Станіславовна

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація