Дорогого лікування потребує Світлана

Дорогого лікування потребує Світлана

На порятунок життя жінки потрібні 36 тисяч доларів.

Терміново потрібна допомога, щоб врятувати життя Гетьман Світлані, яка бореться з b- клітинною лімфомою з ураженням усіх груп лімфовузлів на фоні хронічного лімфолейкозу.

«Мама пройшла 4 курси хімії вартістю 2000 доларів кожен. Попереду ще 2 курси. На лікування додатково потрібно 36 тисяч доларів на 6 курсів препарату вартістю 6000$ за курс, без якого результати хімії кожного разу будуть сходити на нуль через хронічну природу хвороби, а це загрожує життю, як це вже сталося у грудні 2018 року - через швидке агресивне загострення хвороби і розповсюдження лімфоми на усі групи лімфовузлів», - розповідає донька Світлани.

Вона пригадує, що діагноз лімфома стоїть з 19 грудня 2018 року, хоча хвороба була і до цього.

«Лімфолейкоз поставили більше 5 років тому, але лікування при цьому не надавали. Аналізи були хороші - деякі лікарі онкологи казали, що діагноз може бути помилковим.  При цьому вона весь час працювала, намагалася вести активне життя. Критичною ситуація стала восени, біопсію провели в грудні. Сказали чекати імуногістохімію, лікарі з обласної де робили біопсію не реагували на сльози вмовляння госпіталізувати маму просто тоді , а стан був на межі, тому я звернулася до онкогематолога не з держклініки , який одразу поклав маму на хімію для зняття небезпеки життю. І на ту мить врятував її», - згадує дівчина.

Зараз здаватися родина не має наміру, але ситуація критична через фінанси.

«Зараз турбота про маму займає більше половини робочого часу, нерухомості та великів статків, щоб продати ми не маємо. Усі ресурси родини вичерпані ще під час хімій, і в борг таку суму також взяти ніде», - каже донька.

Реквізити для допомоги:

5168 7422 2736 8887 Анастасія Гетьман.

Повʼязані теми:

Наступна публікація