Кошти на подолання пухлини мозку потрібні Артемку

Кошти на подолання пухлини мозку потрібні Артемку

Бабуся виховує хворого онука сама.

Грицюк Артем бореться за своє життя. У хлопчика діагностовано пухлину хробака мозочку, яка тампонувала IV шлуночок і розвивала гідроцефалію.

"Артемко від самого народження зростав зі мною, так як його мати померла від раку, коли йому було три роки. Батько із сином не спілкується. Одного разу, залізши у парку на високе дерево, впав, що і дало поштовх його хворобі. Ввечері його стало нудити, постійне блювання не закінчувалось і я вирішала його терміново везти в Івано-Франківськ у лікарню. Йому зробили КТ і виявили пухлину", - розповідає бабуся хлопчика.

Наразі Артемчику зробили вже дві операції- видалення пухлини, а з 10 травня до 18 травня Артем знаходився в реанімації з ішемічним інсультом. Надалі було шунтування через тромб біля серця.

"Поволі він викарабкався, його перевили в неврологію, а вже звідти в онковідділення. Зараз нам прописали 9 блоків хіміотерапії. Зараз ми проходимо першу. Ці препарати дуже дорогі, на один блок витрачається щонайменьше 19 000 гривень, а їх треба 9, а ще вкрай потрібна підтримуюча терапія, таких коштів у мене не має, всі свої заощадження я вже витратила. Не має у кого просити про допомогу, щоб врятувати свого онука, адже шанси на одужання у нього є, а я сама зараз хворію на рак. Тому благаю про допомогу", - просить жінка.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанка 4731 2191 0437 4438

Грицюк Ольга Іванівна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація