Лейкемія атакувала організм 7-річної Алінки

Лейкемія атакувала організм 7-річної Алінки

Дитині негайно потрібно рятувати життя

Перед новорічними святами 7-річна Алінка занедужала, та навіть і гадки родина не мала, що ситуація виявиться настільки складною. За кілька днів до Нового року у дитини запідозрили лейкемію і 31 грудня її підтвердили.

«За майже чотири місяці лікування маленька Аліночка перенесла близько 10 пункцій для взяття зразків спинномозкової рідини і введення хіміопрепаратів, також було проведено близько 4 діагностичних пункцій кісткового мозку під загальною анастезією, більше 20 гематрансфузій (введення донорських плазми, еритроцитної маси та тромбоконцентрату), безліч внутрішньовенних введень антибіотиків, різноманітних підтримуючих препаратів для серця, підшлункової залози, печінки, нирок, хіміопрепаратів за схемою», - розповідає мама дитини.

Організм Алінки важко переносить хіміотерапію, до того ж, у дівчинки діагностували ще й гепатиту С, який набутий під час лікування. Зараз батьки мріють перевести дитину на подальше лікування до Італії. Початкова сума лише на обстеження перевищує 13 тисяч євро.

«Донечка мріє повернутися і продовжувати навчання зі своїми однолітками у рідній школі, адже на початку вересня 2018 року для неї, як і для багатьох вперше пролунав перший дзвоник у школі. Благаю всіх небайдужих людей, допоможіть врятувати життя дитини, адже вона ще така маленька, вона тільки-тільки розпочинає всій життєвий шлях. Прошу всіх врятувати найдорожче — дитяче життя», - просить мама Алінки.

Реквізити для допомоги:

Карта Приват-Банк

5168 7573 8928 7055

Салийчук Ольга Леонідівна

Більше інформації і реквізитів за посиланням: https://www.facebook.com/groups/234668987420876/

Повʼязані теми:

Наступна публікація